nejkrásnější je

nejkrásnější je

Anotace: Cela je spatne, ale ten kdo bude chtit cist mezi radky to rekne, a ze toho ma hodne co rict...

Víš, co? nejkrasnější je, vedle tebe usínat
protože mě držíš v náručí
nenecháš mě se obávat
a jsi ten co do snů mě vždy bezpečně doručí

Víš co? nejkrasnější je se vedle tebe probouzet
vždyvky když tvovji tvář na vedlejším polštáři vidím
zářím štěstím
a vím, že MĚ nikdy nic nebude scházet.

Víš co? Nejkrásnější je pro tebe vařit
VŽDYCKY to oceníš
mě pochválíš
že vím jak ukojit tvůj jazyk...

víš co? nejkrásnšjší je držet tě za ruku
jít a všem, že jsi můj ukazovat
ať si závidí, že já tě můžu líbat
na zastávce, v lese v parku

Víś co? Nejkrásnější je se s tebou milovat
máš úžasnou moc
a já chtíč promilovat celou noc
a každičký kousíček tvého těla prozkoumávat

Víš co? všechno víše psané
je z kontextu vytrhané
nejkrásnější je s tebou být
Yní to jako cliché, ale mě se vždycky bude líbit
Autor CubbaLibbre, 13.12.2008
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí