Mámení noci

Mámení noci

Anotace: Místo prášků na spaní milostných nocí mámení...

Svlékám tvou vůni do naha
příboje snů když moře vzplane
vraž mi svou touhu do klína
vzdechy jenž šumí po hladině

Dřív než se moře ochladí
milostně splynem ve vteřině
potom i stébla trávy v pozadí
zardí se a shoří v klíně
Autor lampicka, 13.12.2008
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Kozoroh 1, Lonely.girl, kroužek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí