Peříčko beznaděje

Peříčko beznaděje

Anotace: tuhle básničku jsem napsala pro jednoho nádherného andílka,který mi změnil celý můj život!bohužel ted nemůžeme být spolu,protože každá jsme na jiné straně světa,ale stejně jsme pro sebe.Mám tě moc ráda Verunko

Peříčko beznaděje

Stýská se po kráse
stýská se po naději
topí se v krvi
peříčko beznadějí

Řekla jsem vem tělo své
ty moje všechno ztracené,
řekla jsem jdeme
dlužím ti vysvětlení.
Zavři oči povedu tě
a ona šla
tak slepě a nepohnutě
až strach náš objímal
a smrt určovala směr
v blízkosti těch dvou mladých těl

A dlaně se chvěje
to strachem kde je
ono peříčko beznaděje

Tolik vět a tak málo slov
a všecko tak strohé
to svíčce vzali knot
to tma je jako v hrobě

Peříčko bílé
dál se v krvi topí
tou cestou necestou
a smrt nás vyhlíží
mě s mou nevěstou

Na kraji všech cest
se v krví topí a zalyká
svou vlastní beznaděj
po nocích polyká
Autor ivanka777, 13.12.2008
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí