Co znamená milovat...

Co znamená milovat...

Anotace: zas nálada na dvě věci...

Co znamená milovat
a co mít jen rád...
Co vše musí člověk darovat,
jaký důkaz ti musí dát.
Proč to, co všichni darují,
proč vždy musí být srdce,
vždyť přece všichni varují,
že nebezpečné je natahovat s nadějí ruce.
Proč když už jej daroval,
ho nikdy nedostane zpět,..
doufám, že aspoň hluboce miloval,
vždyť zapomenout na tebe nepotrvá jen několik let.
Autor hellowik, 13.12.2008
Přečteno 558x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

sizhlasim...moc hezky dilko

16.12.2008 06:17:00 | strašidýlko-střapatý

hezký.. a hlavně pravdivý x) x(

13.12.2008 13:16:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí