Vyprodáno

Vyprodáno

Anotace: Tahle báseň je jiná než ostatní, což ostatně poznáte po jejím přečtení. Asi hned nepochopíte o čem je. Vypráví o muži, co zradil svou věrnou dívku a lásku a za mrzký peníz koupil si lásku jinou, hodinovou... Věnuji tuto báseň všem zklamaným láskou.

Skryté hodiny v duši,
času mnoho není,
úsměv bez polibku,
k ránu se oči mhouří.

Skvělá noc s touhou,
a lépe chutná červené,
pocity slastí nabité,
jak poznáš že chce se prolítnout.

Horké vzdechy dvou dlaní,
skromné přirovnání,
pohlazení,
už není.

Zalitý spokojený chtíčem,
vráží svou zbraň do srdce,
střela prochází,
a zas s čistým štítem.

Kroky co neslyšíš,
ale rád ji uvidíš,
když zakroutí se,
když práskne svým bičem.

Zmrzlá a křehká,
čeká s dárkem na rohu.

V očích má naději,
potkala prince,
co povede jí za ruku.

Tiše se blíží,
ta bolest neduhu něvěry,
zabil lásku.
Tam na rohu.
Autor Diablek, 14.12.2008
Přečteno 443x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, toužím.jít.dál, Billy Idol, Me and you and all the others
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:( smutné ...

05.01.2009 10:15:00 | toužím.jít.dál

ach joo....moc hezkéé ale smutné

17.12.2008 18:47:00 | Vanesska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí