Sbohem, lásko naše!

Sbohem, lásko naše!

Anotace: To bolí ...

Tma. Zima. Bolest. Uvnitř jsem zemřela!
Dnes je dnem, který jsem si připustit nechtěla!
Vánoční firemní večírek, my však hlavními objekty na něm!
Lidé se opili. Dívají se. Slyším pomluvy o mně a o něm!

Prosí mě, žadoní - vrať se k manželovi, ať je vše jako dřív!
Oni nechápou, že nebyla jsem šťastná, kolik se na mne dopustil křivd.
Nenechali nás tančit, rvali nás pohledy plnými výčitek od sebe!
Buďte zatraceni! Říkáte si přátelé, vy nepřijdete do nebe!

Pak zůstali jsme poslední jenom já a ty! Vzals mi ruku do své!
Řekls, Simonko, miluji Tě, ale musíme to ukončit a jít si po svém!
Slíbili jsme si přátelství, ale promiň to já nedokážu!
Vím, že se milujeme a city k Tobě já si prostě nezakážu!

Nenávidím vás! Vás, kteří nazýváte se přáteli mými!
Proklínám, že zabili jste vztah náš jazyky zlými!
Vzali jste mi chuť žít a zasadili smrtelnou do srdce ránu!
Nechci už žít! Už nikdy z postele nevstanu ...

Bolí to! Srdce jak ostrými drápy na kusy rozervané!
Doražte mě! Stejně jak zvíře smrtelně poraněné!
Zítra Tě uvidím, ale nebudeme se hladit a líbat!
Žádné milování! Nesmím se na Tebe dívat ...

Lásko, strašně mě to bolí ... Nebylo to celé přeci jen sen?
Smrti, buď milosrdná! Bože, povolej mě k sobě brzy jen ...
Autor ona_a_on, 14.12.2008
Přečteno 376x
Tipy 7
Poslední tipující: bajli33, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Nút, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vsechno chce jen cas...cas je nejvetsi lek...na vsechno

16.12.2008 15:51:00 | strašidýlko-střapatý

Láska bolí, to je fakt, který se asik nikdy nezmění... tož být přátelé... také to jde. Jen málo lidí to dokáže, ale jde to, znám to, umím to... chvílu to trvalo, ale nakonec jsem to překonala. Ten čas je už dávno preč...

14.12.2008 21:22:00 | NikitaNikaT.

a někdy se karty obrátí...když to člověk nejmín čeká..

14.12.2008 18:45:00 | Nút

Věř, že to přebolí. I on se toho moc bál, ale spolehnout se na něj můžeš vždy.

14.12.2008 13:22:00 | frankie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí