Když jsi pouze milenkou...

Když jsi pouze milenkou...

Anotace: a když nikdy nejsi na prvním místě.

Vidím skrz tebe,
jak přes vyleštěnou sklenku,
chtěl bys mi snést modré z nebe,
ale radši mě máš za milenku.
Je to mnohem jednodušší,
fakt je, že bych ti někdy nejraději
vystřelila srdce kuší.
Konečně bys jako já
a ve stejné míře
trpěl jak obyčejné lidské zvíře.
Ignoruješ všechny moje protesty,
takže bych ti s radostí
popřála trochu utrpení a bolesti.
Chtěla bych ti ubližovat,
jak jen člověk člověku může,
ne tvému tělu,
"jen" tvou duši svléknout z kůže,
potrápit tvůj rozum,
napadnout tvůj rytmus života,
nezbylo by ti nic - po mě potopa!
Ale jak někdo může zraňovat svou lásku,
Ať je taková či maková,
a tak nezkřivým ti ani vlásku
a mé srdce navždy si tě uchová.
Autor Květa, 20.09.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobře napsané, smutné ...

21.09.2005 10:07:00 | NikitaNikaT.

Taky si někoho najdi a uvidíš, že na tu jeho si časem zvykneš a bude ti vadit nejméně! Něco podobnýho jsem zažila, tak jsem se schválně musela kouknout, kolik ti je a jsi stejně stará (mladá!) jako já...

21.09.2005 06:31:00 | Keilanne

Dost dobrý..=)

21.09.2005 06:01:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí