Poštovní holubi

Poštovní holubi

Anotace: ...

Poštovní holubi

Posílám psaní přes poštovní holuby
Na známku není když nemám co do huby
Však bojím se, bojím o holoubka svého
Aby nepotkal nepřítele olověného

Holoubku doleť k milé mé
A vyřiď jí psaní upřímné
Holoubku spěchej ty víš kudy k mému srdíčku
Holoubku posílám sladkou hubičku

Holoubku roztáhni křídla svá
Holoubku to ona je má jediná
Holoubku cestu nepopleť
Holoubku tři dva jedna vzleť
Holoubku můj prosím nezabluď
Holoubku můj vstřícný na ni buď

Holoubku u milé počkej chviličku
Snad i ona pošle mi hubičku
Třeba napíše i pár řádek
A mě tím odpustí dny plné hádek

Holoubku leť už, leť
A pozdrav mi ten širý svět
Holoubku vrať se, vrať
Holoubku kam letíš?
Ne na jih, na západ
Autor ivanka777, 14.12.2008
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Jaromila, Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí