Když...

Když...

Anotace: ...

Když přijde láska, na nic se neptá,
Když přijde smutek, jenom člověka deptá.
Když ve tvém životě objeví se on,
Dala bys za něj třeba i milion.
On jediný ví, po čem srdce tvé touží,
Jedině on ví, jak tě život souží.
Neptáš se na nic, jsi ráda že tu je,
Avšak při pohledu na něj si myslíš, že toho lituje.
Položíš mu otázku a čekáš odpověď,
On jen sklopí hlavu a odchází hned teď.
Nečekal, že nevěříš mu slovo jediné,
Tohle to ho zklamalo a odešel k jiné.

Je to už rok, co neozval se ti,
Ale ty pořád tápeš ve své paměti.
Teď lituješ ty, že odejít jsi ho nechala,
A tu pitomou šanci, že jsi mu nedala.
Už to nic nezmění, je to daleko pryč,
Od tvého srdce, ztratil dávno klíč.
Autor lulu..., 14.12.2008
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Simaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...však ty víš...:-)..nejvíc se mi líbí

14.12.2008 10:23:00 | Simaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí