Chci...

Chci...

Anotace: V životě chceme hodně věci, ale jen některé se nám splní.. Pro Lukáška:-*

Chci jen tebe, chci se smát,
Chci jen s tebou životem proplouvat.
Chci být s tebou každý den,
Chci s tebou prožít krásný sen.
Chci aby slunce svítilo,
Chci aby taky zářilo.
Chci aby úsměv z tváře nikdy ti nezmizel,
Chci abys semnou ruku v ruce navždy šel.
Chci radostí skákat dva metry do stropu,
Chci abys věděl, že kolem sebe někdy kopu.
Chci abys neublížil, jako ti předtím,
Chci abys nezklamal, proto ti věřím.
Chtít je jen slovo, skutky jsou jiné,
Srdce mé bez tebe zrovna teď hyne.
Autor lulu..., 14.12.2008
Přečteno 840x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Hyne, ale nezahyne. Zajímavá myšlenka však podaná jako dětská říkanka.

14.12.2008 10:21:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí