Chci či nechci?

Chci či nechci?

Anotace: Utíká to jak voda...vykašlu se na to ,protože je to zbytečné...po tom co vím,mi nestojí za to...psala jsem to uz nějaký čas zpátky

Ubližuješ mi stále,
A já nevím, co bude dále.
No možná jen trochu,
Ale nemůžu se odhodlat k dalšímu kroku.

Nejde mi to, nejde,
Musím čekat až to přejde.
Nevím ale kdy,
Snad jen počítat dny.

Nechci tě milovat ,nechci,
Uvědom si to prosím přeci,
Že já tu pořád stojím,
A přitom se pořád bojím.

Brečím a brečím,
Jako kůl v plotě tu trčím.
Špatný konec tuším,
Těma myšlenkami se mučím.

Chci už zapomenout,
Ale ještě ti chci připomenout,
Že to ,co k tobě cítím,
Se nemůže srovnat s ničím.

Ale..už je pozdě!
Autor Simaaa, 14.12.2008
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Kallkaa, jesterka, kleopatra.sedma, Bíša, Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný ale dobrý!Tohle sem si taky prožila a ještě prožívám...Doufám,že se ti to povede

14.12.2008 23:52:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí