Den první

Den první

Anotace: A byl večer a bylo jitro, den první.

Princezna v černém, černý kůň.
Jak stíny, ano, černé oči tmy.
Zapadlé slunce v svůj šarlatový trůn...
Nachový obzor.
Zběsilé obrazy!

Jsem princem noci -
- ve tmách hledám klíč -
- klíč k tvému srdci
co odjelo mi pryč...

Dálka jak sen, mramorové lože
tak tlačí! Nedá se tu spát!
Mramor, toť samota, tak šílená, můj Bože!
S bušícím srdcem čekám na návrat...

Počítám dny. Dnes - první! Kolikrát
si ještě tohle lože budu stlát?

Týden... pět dní. Pět, zoufalých a prázdných...
Mé srdce buší a brzo se už zblázní!
Pět zoufalých rán než cesta vede zpátky...
Pak ale skočíme rovnou do pohádky!
Autor Bůchví..., 14.12.2008
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Ještě dítě, malá čarodejnice wiggová netopýrková, dablik007, Bíša, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě těšíí!! :)

14.12.2008 19:13:00 | Bůchví...

Pěkné. Já si pod vším, co čtu, předtavuji scénář a odvíjím film. Tady to jde dobře.

14.12.2008 18:12:00 | Myškin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí