Do ticha

Do ticha

Anotace: pošeptám

kupodivu
to tak nebolí,
kupodivu
slzy neroní,
né teď

jen hořkost
vztek či smích
bolest.........................
přetvářku tvoří,
přiznat si,
že něco se rodí
ale i umírá
v nás

po funuse je každý generál

vzlykat nad hrobem odkrytým
kde budu se loučit s láskou svou
kde kytice donesu?
kde padnou slzy?

život je jako řeka
nechť se voda utiší
do ticha ti pošeptám
Autor Meriel, 14.12.2008
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: AndyKo, Holis, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta bolí... ta slůvka tak moc bolí...

16.12.2008 16:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí