Kdybych tisíckrát snažil se

Kdybych tisíckrát snažil se

Anotace: ..

I kdybych tisíckrát,
tvrdil jak moc,
lásku ti vyznat,
nespat v tichou tu noc,
nemohu stihnout,
sílu zvonu ti říct,
slzu smět pustit,
nebo povědět víc.
Autor Gabriel17, 14.12.2008
Přečteno 530x
Tipy 1
Poslední tipující: PPetrushka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí