Čirá nejistota

Čirá nejistota

Anotace: Nevím co hledám, ale nenalézám to přestože to mám na dosah ruky. Miluji a snad jsem i milována, ale i přesto trpím.

Neviděla, neslyšela varování ze všech stran,
bolest a nejistotu teď v srdci svém mám.

Alespoň jednou jedinkrát světlo zahlédnout,
do očí tvých kouzelných beze strachu pohlédnout.

Najít to, co již dlouho marně hledám,
jít tam, kam chci, kam jít opravdu mám.

Bezradná a zranitelná, vždyť je to tak snadné,
tak proč mi vše připadá ztracené a marné?
Autor Jamesow, 14.12.2008
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí