Poznání změny

Poznání změny

Anotace: ..

Dříve řešení vymyslel hned,
nyní s bolavým srdcem stojí,
před dalším krokem rozhodnout se má,
jeho ruce se chvějí,
vydán na milost,
pro pohled upřímný,
pro milou, již vůbec snad nevidí,
má strach co bude dál,
bojí se, prostě neví,
co více říci by měl,
jak pomoci,
vždyť daleko je
a k tobě blíž smět,
přál by si více,
než v ruce svírati celičký svět.
Autor Gabriel17, 14.12.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí