XyŽ

XyŽ

Anotace: Pan X s paní Ž

Otázka zvláštní,
kdo na ni odpoví?
Snad naše pramáti,
možná on to ví?

/There you go/

Na mýtině osvícené měsíčním svitem,
tančící dívky opity vínem.
Dlouhé šaty za nimi vlají,
špičkama prstů se rosy dotýkají.

Chvěje se kapka rosy a i ona touží,
aby se jí víly dotýkaly bosy.

/Drug/

Lákají svým krásným tancem,
omámí hocha leknínovým věncem.
On okouzlen do záhrobí za ní jde,
neuvědomuje si,
o co tady vlastně jde.

Varuje ho:
Nechoď se mnou,
já jsem zlá a proradná.

/Kiss/

Láska mocná to kouzelnice,
on od ni chce stále více.
Ať dohasne jeho svíce.
Chce od ní lásku brát,
ale nic jí za to dát.

Obětuj hochu,obětuj více,
něco většího,chci tvé životní svíce.
Dám ti možnost onu vílu znát,
ale na nic se nesmíš ptát a
tvé srdce mi ihned dát.

Pak opustíš život a už nikdy více ji nespatříš.

/killing dreams/

On nekouklal na cenu svého života,
bez ní by to byla stejně nicota.

A ta víla,co ji vidíval ve snu tančit,
přála si,aby ji chtěl na chvíli spatřit.
Opilá tu poetické žvásty píše
a zase je s náladou o něco níže.

/Go,Go,Go/

Chce být motýl,
chce být víc,
čeká na jeho odpověď stále víc a víc..
Autor TemsteaG, 14.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Tymi14, Alfííík, rry-cussete
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí