Svítí ...

Svítí ...

Anotace: ...

Sbírka: I láska bolí

Zmatená ve svých citech
a přesto vím, že Tě miluji
procházím prázdným bytem
a každé chvíle lituji...

Předávám klíče a utíkám
já nemůžu s Tebou dál být
každým dnem k Tobě přimykám
neumím bez Tebe žít...

Jsi pro mě živou vodou
jsi pro mě velká důvěra
asi je to tou dobou,
že vzala mi Tě nevěra...

Předal jsi klíč k hradu jiné
a den za dnem dlouze se mine

Asi to tak má být...
Autor Ninka, 14.12.2008
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Kars, Lilly Lightová, jesterka, Agniezka, STIMPRE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné,cítím s tebou,ale to je tak vše, vydrž a zapomínej

02.03.2009 21:06:00 | Kars

Nebuď smutná, bude dobře...tip za krásnou smutnou báseň.

30.01.2009 15:48:00 | Lilly Lightová

To je přesně ono...též jsem zažila něco podobného..ale takhle krásně bych to asi nevystihla...díky

19.12.2008 12:17:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí