Příběh váš

Příběh váš

Anotace: i takhle to chodívá

Příběh váš

Uteč schovej svoje tělo
Neptej se zda se to smělo
Neotáčej hlavu s ní
Záchranu máš poslední

Nechtěj vědět co se stalo
Ač nebylo toho málo
Zakonči ten příběh váš
Ať už nikdy neváháš

Nevzpomínej, nenos žal
Opravdu ti za to stál???
Nebyla si jediná
Láska vaše usíná

Byla si vždy družkou jeho
Kde si lásko, kráso, něho?
Utekly ti mezi prsty
Máš pro něho kruté tresty

Nechtěj znova to co bolí
On je ten co rány solí
Neodpouštěj, nedoufej
Netrp za něj, nezoufej

Nestav hlavu proti zdi
Zavři oči a dál jdi.
Autor ivanka777, 15.12.2008
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Taog, Lonely.girl, Psavec, danaska, Mbonita, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí