Já chtěl bych ti říci do očí

Já chtěl bych ti říci do očí

Anotace: Jak těžké je povědět... či city dát najevo, snad už jen pokleknout, a do koutu samoty zalehnout.

Já chtěl bych ti říci do očí,
něco co tě zaskočí.
Já chtěl bych ti říci do očí,
dvě slůvka co ti s city zacvičí.
Já chtěl bych ti říci do očí,
jak moc mi na tobě záleží.
Já chtěl bych ti říci do očí,
ale srdce se mi trémou asi rozskočí.
Já chtěl bych ti říci do očí,
ty slůvka co tě zotročí.
Já chtěl bych ti říci do očí,
Miluji tě …. Ale mé oči stále jen brečí…
Autor Li_on, 15.12.2008
Přečteno 763x
Tipy 3
Poslední tipující: páááááááá, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

kéž by tato báseň byla pro mě...:(

22.12.2008 17:49:00 | HanIka11

jdi a řekni jí přesně to co jsi tu řekl nám..
není-li z ledu
propadne tvému pohledu
a ocení
co jistě podvědomně ví

15.12.2008 11:53:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí