Den druhý

Den druhý

Anotace: ...a byl večer a bylo jitro - den druhý.

Citronové slzy prší z nebe;
proráží si cestu borůvkovou tmou
a já... já hledám sebe.
A pak se nacházím - na cestě za tebou!

Chci zdolat hory, ujít cestu...
Lásko, já chci tě za nevěstu!
Vrať se mi!
Bože! Slyš mě, slyš!

Utekla noc. Tys...
o den blíž.
Však stále stejně vzdálená!

Má slova vrací ozvěna...
a prší. Ne venku, v mé tváři!
Kde ukrýt slova? V truhle? V hrobě?
Slova co křičím pod polštáři...
Ta slova patří jenom tobě!

Kolikrát ještě?
Budu pak žít?
A můžu tomu uvěřit -
- že až se vrátíš...
budeš mou?

Tak přikryju se peřinou
a budu křičet zas a znova...
Autor Bůchví..., 15.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, klara07, sýc, emi-lee, Myrja, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zůstávám jen potichu sedět ... krása

15.12.2008 19:41:00 | Myrja

jedním slovem: NÁDHERA!!!

15.12.2008 15:47:00 | ivanka777

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí