Strach

Strach

Anotace: Jak se tak bojím.....

Mám stále strach, bojím se,
jestli mě zítra budeš mít rád?!
Jestli mi zase pusu dáš,
nabo záda ukážeš?!
Proč jistotu nemohu mít?
Já vím, že chci s tebou žít.
Nad tebou a s tebou bdít.
Ale co když už nebudeš chtít?
Bojím se stále a bolí to!
Ty jsi mi řekl, že jsem jelito.
Že miluješ mě, co víc chci?
jistotu, že zítra budeš tady.
Našim blízkým nechceme dělat křivdy.
Já prosím zítra si na mě zase vzpoměň.
A vymysli, jak pro nás ukrást pár minut,
protože na více nemáme nárok.
A i to málo není v pořádku,
tak proč po tom tolik toužím?!
A plna strachu se ploužím?
Autor Aisa, 15.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Básnka má svoju myšlenku... bát se, zda-li Tě bude mít rád mi zní trochu jako nedůvěra... ukrást pár minut... proč krást na místo teho... jednoduše věnovat...

22.12.2008 21:53:00 | NikitaNikaT.

...jistota je potvora,ikdyž neexistuje

15.12.2008 20:41:00 | WAYWARD

taky někdy mívám takové pocity..

15.12.2008 20:20:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí