(Ne)vzdávám se

(Ne)vzdávám se

Anotace: .. pro toho, který tudy nechodí, pro toho, kdo pro mě slzy neroní, pro toho, koho bych se měla vzdát..

Tvoje jméno mi hlavou zní-
- popředu i pozpátku
zpaměti ho znám.
A ta bolest, ta mě nutí
zapsat si tu pohádku,
co změní se zas v šrám.
Nechtěla jsem vstát.
Tak brzo sbohem dát.
Můžu jenom vzpomínat
jak krásné to bylo.
Jak málo mi zbylo.
Jak srdce by chtělo,
ale nemůže.
Tělem jsi daleko,
ale myslí mnohem dál.
BOŽE! Proč mi bereš to,
cos mi už jednou vzal?
Už mám dost čekání,
plný zuby odříkání,
bráním se navykání.
Proč mi dáváš druhou šanci,
marnější než první?
Potom mlčíš, směješ se mi-
nemáš šanci, zdrhni...
Autor Yves, 15.12.2008
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, AndyKo, Giginka, WAYWARD, SantanderEntré
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi by ses na něj měla vykašlat, za to hrozné trápení to nestojí.

21.01.2009 10:22:00 | Lilly Lightová

tak tohle taky až moc dobře znám=(..ale neboj se!Ono to výjde..až trochu pozapomeneš a úplně to vzdáš..příjde to samo..=)

04.01.2009 21:22:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí