Pondělí

Pondělí

Anotace: Sedm dní - Osudové Pondělí

Osudové Pondělí

V Pondělí se probudím-
A už o tobě sním…
Osud asi zapříčiní…
Bude to (Naše) osudové setkání.

Stává se mi dosti těžce…
Teď už je pro mne příště.
Podvědomí něco ví…
Stane se to do sedmi dní.

Jedu s Tebou ranní tramvají,
Ale Tvoje úsměvy mě míhají…
Srdce z toho hrozně bolí-
Miluje Tě, ale nepoví…

Byl by to asi zázrak všední-
Kdyby ses na mě usmála…
Moje ohromné osudové štěstí,
Ale tys tam jen tak stála…

Nakonec jsi vystoupila,
Z mého osudu ses vytratila-
Takhle v Pondělí brzo z rána.
Rozbila pouto mezi dvěma…

„Štěstí je Matkou Nemožnosti a Náhoda je Otcem Skutečnosti“ Michal Paluska
Autor Sv.Michael, 15.12.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí