Další smutek

Další smutek

Anotace: ...

Střepy další řežou do duše,
Umírá mé srdce, netuše,
Jackpot v hlavní roli –
Oči plné vlhké soli

Kolik bolesti a vzteku,
Kolik hniloby a stesku,
Kolik špíny, bahna,
Musím ještě zažít
Než se budu v pekle smažit?
Kolik mám naděje,
Že půjdu správnou cestou,
Chci někoho milovat,
Být láskou,
Být nevěstou…

Kolik vína ještě odteče
A kolik prázdných nocí budu sama,
Kolik touhy ze srdce,
Kdy budu zas správná dáma?

Kolik něhy, bolesti, kolik slz a trápení,
Než ten pravý ke mně přijde
A slzy ve smích promění?

Chci poznat, co je láska, zas
A něžné chvíle její krást,
Chci slyšet: Já Tě miluji,
Ne: odpočívej v pokoji….

Chci cítit velké mužné tělo,
Jenž by nejen z chtíče chtělo,
Chci cítit smaragdové nebe,
Co na rozpálené kůži zebe,
Chci cítít…
Dej mi lásku, osude,
A smutek osamocen nebude.
Autor Ammazonic, 16.12.2008
Přečteno 401x
Tipy 23
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, Agniezka, lecrecia, jesterka, NikitaNikaT., Holis, Bíša, lexus, toužím.jít.dál, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...snad nebude ten smutek moc dlouhý...

16.12.2008 12:35:00 | toužím.jít.dál

...ach jo,té lásky je stále míň...

16.12.2008 08:47:00 | Quigleika

čistý smutek..

16.12.2008 08:26:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí