Samota

Samota

Anotace: ...

Samota

Samota je oceán
Láska pouhopouhý klam
Růže kytka nevinná
Ona pro tě jediná
Ona brala ty ji dával
A když spala ty si vstával
Křičela když ticho si byl
Byla vrahem cos mu ránu způsobil
Měla rty přes celé tváře
Tobě zmizly z očí záře
Když se smála ty jsi plakal
Jak si pískla tak si skákal
Kam ona tam i kroky tvé
City byly povinné
Radši trny hladila
Aby s tebou nebyla
Chtěla sama tiše plout
Chtěla najit klidný kout
Chtěla lásku chtěla cit
Neunesla tohle mít
Teď je sama i ty sám
Kudlu vám podávám
Propíchněte svoje těla
Buďte volní jak to chtěla
Autor ivanka777, 16.12.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne dilko,,,stoji za zamysleni

17.12.2008 07:40:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí