Den třetí

Den třetí

Anotace: a byl večer a bylo jitro, den třetí. * * * (použit Žalm 45,11a)

Topím se
Ve skle myšlenek.
Navenek
Tak klidný
A nerozdílný...

Utápím se
Ve střepech
Ztrácím dech...
Podléhám.

Jsem obklopen
Touhou
Pouhou
Sáhodlouhou
Rourou
Tak těsnou že nemůžu ani tam ani zpátky...

Spadl jsem do pohádky.

Slyš, dcero, pohleď a naslouchej...

Proč je svět tak zlej?
Nechává mě se topit
Nenechá mě se vzchopit
Zuřivým smíchem trestá...

Dlouhá cesta!
A ještě čtyři zbývají...
Je ráno.
(Další ráno bez tebe bože jak hrozně mi chybíš jak strašně bych chtěl... víš?)
Autor Bůchví..., 16.12.2008
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: emi-lee, klara07, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí