Pravda někdy bolí

Pravda někdy bolí

Anotace: Tenhle /výpisek/ je někdy z října,nejdřív jsem to sem nechtěla vůbec dávat..ale..

Vím, že lžeš
tak prosím běž
nedívej se na mě dál
vím, ty jsi král
a já někde hluboko pod tebou
prý si hraji na princeznu zakletou

Dle čeho mě tak soudíš
proč na má místa bloudíš
jen se podíváš a odcházíš
vím, jinde útěchu nacházíš
tak už se nevracej
mé hradby mi nekácej
nekřiž mi směr
nemám na výběr

Proč bys mě měl znát
vždyť tě vidím hrát
a to mi půl roku zas vystačit má
nakonec já sem ta nejvíc zlá
vím ty máš jiné cíly a postoje
nemáš uvnitř rozbroje
jak takhle chladně můžeš žít
a se vztyčenou hlavou jít

Ano, podle tebe sem jiná
o to víc mám být vinná
ty čas zkrátka nemáš
a když chceš, já si ho najít mám
podle se usmíváš
proč tě tak zle znám…

Hvězdy prší z nebe
proklínám jen tebe
vím ty jsi ten nej
já nejsem na prodej

Viděla jsem tě růžovými brýlemi
jinak jsem nechtěla, ani chvílemi
víc jak polovinu sebe ztratila
v tobě se zabila
a po tom všem dokážeš ke mně přijít
se sebevědomím a beze studu
oznámit, že ti to mělo jinak vyjít
víš, že tu vždy pro tebe budu
Autor Giginka, 16.12.2008
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno myslim si že stejně vztah bez hádek atd neexistuje a kdo si to mysli je na omylu ale nedelejte si s tím moc hlavu to co se stalo mě je horší:'(:(:(:(Ale jinak strašně mooocc klááááásnáá básnička mocka

17.12.2008 18:43:00 | Vanesska

Báseň je hodně bolavá, trošku výkřik, ale některé věci musí jít ven... zdá se, že asik za moc nestál a nestojí, dle popisu... chlapi občas neví, co chtějí... smutné. Ve vztahu by si měli oba dva lidé rovni, být k sobě upřímní, bez zábran, tajů, prostě narovinu...

16.12.2008 20:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí