Love is pain...

Love is pain...

Anotace: vím,že to není dokonalé...

Naděje umírá s každým mým vydechnutím,
Do smíchu a veselosti jen stěží se nutím.
Láska k tobě jako žár spaluje mě,
Zabíjí mě pomalu, leč úkladně a jemně.
Již nestrpím jediný další pohled na tebe,
Ta tíha na mě padá jako zatažené nebe.
Autor Rockmantic Vampire, 16.12.2008
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: malý ďáblík, Holis, strašidýlko-střapatý, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí