Jak těžké je

Jak těžké je

Anotace: Pro mou nejlepší kamošku,která se bezhlavě zamilovale ze dne na den....

Jak těžké je ráno vstát...smát se a stále předstírat,
že můžu bez Tebe žít...
Jak těžké je jít večer spát,ptát se,zda měls mě kdy rád...
A nechtít o Tobě ani snít...
Jak těžké je necítít zlost...Jen samota - nezvaný host...
Kéž nechci v Tvé náručí být...
Jak těžké je,říct si tak dost...A spálit provždy ten most,
po němž chci zpět k Tobě jít...
Autor Lord Aragorn, 17.12.2008
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí