O milování

O milování

Anotace: :)

Milovat je bolestné
zvlášť když duše s duší splyne
to opojení s tebou hne
jsi jako opit rudým vínem.

Milování je jak zrání
co se nechce lásce bránit
srdce city neuchrání
jen se láskou teskně zraní.

A loučení pak bolí
smutek srdce choulí
oči smutné slzy roní
srdce nebije jen stojí.

Vše přichází bez varování
není čas se tomu nijak bránit.
Duši bys prodal za cokoliv
abys byl její lásky motiv.
Autor Ďábel sám, 17.12.2008
Přečteno 465x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Ještě dítě, AndyKo, Myrja, Psavec, Bíša, isisleo, hanele m., Aisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první dvě mi přijdou povedenější... :o)

17.12.2008 19:07:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí