Slova,která ublíží

Slova,která ublíží

Anotace: ....

Ta slova v uších stále zní
hluboko uvnitř dýchají
pro mě už jsou poslední
oči dále plakají

Však ani jedna slza určená tobě
to jen další lidské zlobě

Jak mám vybírat slova
když ústa vždy jinak mluví
už žádné my oba
tak moc to studí
studí a bodavě pálí
sny v blízké dáli

Už se v tobě nepokouším číst
nechci znát řadu míst
míst, kde jsme mohli být
povětšinu šťastně žít

Ten večer jsem pro tebe chtěla jít
jenže tóny přestaly znít
znít tak, jak zněly dříve
kdo svou pravdu víme

Skrze pár ubližujících vět
Dokázal mi zmizet růžový svět
Autor Giginka, 17.12.2008
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: Kite.Kat, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju vám za komentáře =) a ještě o to víc..když vím,že v tom nejsem sama..moc děkuji =)

19.12.2008 20:34:00 | Giginka

Moc se mi to líbí ... V určitých větách se sama nacházím. Máš můj tip

19.12.2008 20:12:00 | Kite.Kat

Básenka sice bolavá, ale za to cítím upřímnost... jisté emoce a pocity, myšleny.

19.12.2008 10:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí