Láska = imunita

Láska = imunita

Anotace: ....

Láska byla mou imunitou,
byla mi životní pomocí,
trpím lásky ztrátou,
ničí mě nemoci.

Zvenčí krásná tvář,
uvnitř tající srdce,
potřebuji imunity zář,
abych nemusela do klece.

V noci mě svazuje horečka se zimnicí,
noční můry zdrcující.

Kde jsou šťastné dny?
Splní se mi mé hezké sny?

Kdo pomůže mi od toho hnusu?
Že bych slyšela něco zvenčí?
Snad ze sebe nedělám husu,
když si myslím, že láska léčí.
Autor Daisy.., 17.12.2008
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Pythonissa__, susana načeva, zlomený a nanicovatý -__-, Vlk v rouše, Agniezka, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvenčí krásná tvář,
uvnitř tající srdce,
potřebuji imunity zář,
abych nemusela do klece :)))

legrace

01.01.2009 13:01:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí