Růže

Růže

Anotace: moc křehká

Křehká růže naší lásky
(nezodpoví mé otázky,
protože)
na absolutní nule
se rozpadla hned
po prvním dotyku
čehokoli jiného než
upřímného citu
při němž vzkvetla.

Proč jsme ji nedovedli
uchovat lépe?

Proč jsme ji tak brzy
zamrazili na minus
dvě stě sedmdesát tři
celých patnáct
Celsiova stupně?

Jen střípky
okvětních plátků
zašeptaly,
že to byl
Osud, kdo
naši růži
roztříštil...

(Ale já vím, že ne.)
Autor Kristine Clary-Aldringen, 17.12.2008
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubino 2, Psavec, enigman, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí