Bez života

Bez života

Anotace: neviem čo by som k nej mala mať... snáď podotknúť že to nie je pre nikoho kto má na srdci ľahko

Bez života
Bez života...
Bez nádeje...

Kto snáď smie vyhlásiť
Že všetko na niečo sa hodí
Kto verí že dobro má dlhšiu niť
A ľudia sú len dobrí?

Bez lásky...
Bez súcitu...

Sme len úbohí blázni bez života
To všetko nad čím si šťastní nelámu hlavu
Zatiaľ čo my máme v živote smútku blata
Oni dávno majú v srdci radosť pravú

Bez myšlienok...
Bez pocitov....

Oni čo sa zľahka prebúdzajú
V perinách bez túžby smrti
Tak veľmi ľahko zabúdajú
Ako život bolí keď sa zrúti.

Bez výčitiek...
Bez námietok...

Ty si to v čo som verila
A stále tým aj si
Lež nemala som ťa a stratila
Mám len dlhý večný vzlyk.

Bez nádychu...
Bezo sĺz...

Ja som tá čo je utopená
V mori sĺz a vidín šťastia
Bohom bola zatratená
Mňa anjeli nepozlátia

Bez života...
Bez trápenia...

Rozlúčka čo zraní vás
No iných snáď oslobodí
Snáď stretneme sa tam zas
Tam kde nieto žiadnej zloby.
Autor Saionara, 17.12.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Terulienka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne :),stastni mozno nepochopia nestastnych,ale pomozu im byt stastnymi svojim usmevom :)
mozno...

16.03.2009 17:43:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí