Vůně

Vůně

Anotace: ...

Děkuji dešti
že začal kapat
vášnivá ústa
začal jsem líbat

hedvábný pohled
v Tvých tmavých očích
dostal mne v poklek
já ruce měl v bocích

dešťová voda
smívala vášeň
smívala vůni
dotyky Tvý

voňavá jsi po bílé růži
tak na mne pohlédni
nestyd se za své touhy
a lásku pozvedni

vkrádáš se lásko
do mojí mysli
jsi jako střípek
zabodnutý

nechci poznat
že budeš mne bolet
nechci Tě vytáhnout
jsi můj střípek

pak bych jen krvácel
a sílu ztrácel
už bych bez Tebe
vše jen kácel...
Autor Quigleika, 18.12.2008
Přečteno 380x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lonely.girl, Psavec, Bíša, Agniezka, LucQa, Caracol, toužím.jít.dál, STIMPRE
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi.

18.12.2008 16:28:00 | Psavec

Souhlasím, moc pocitová a krásná

18.12.2008 14:45:00 | Agniezka

Krásný.. moc...

18.12.2008 13:59:00 | LucQa

řeknu jen.. já vím...

18.12.2008 09:42:00 | Caracol

Krásná vůně :)

18.12.2008 09:25:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí