Sama sebou

Sama sebou

Anotace: Nechci nikomu brát autorství...námět přišel z kamarádčiny hlavy...já to jen hodila do této podoby :)

Sama sebou

V potemnělým bytě schovávám obavy svý
dneska už vím, že bez tebe nejsem nic
nechci navždy zůstat tady sama víš
dneska už vím, že s tebou i bez tebe jsem nic
V potemnělém bytě ukrývám strach svůj
možná bude líp, možná se změní život můj

Jsem sama sebou – tak proč chci za tebou
stále tě hledám – v davu ztrácím
Chci být jen sama sebou
srdce i hlavu bolavou
víš, já už nechci, nechci lásku krvavou a zlou...

V potemnělým bytě schovávám svý city
dneska už vím, že nikdy nic nepovíš
jen řekni, že nezůstanou navždy skrytý
V potemnělým bytě ukrývám slzy svý
já dneska vlastně už dávno vím
že nechci zůstat tady sama, víš...
Autor AndyKo, 18.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Emma Kulíková, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí