Na lásku...

Na lásku...

Anotace: Vzpomínka na minulý vztah

Na lásku jsem asi přiliš chudý,
nemůžu si jen tak z nudy,
zajet s tebou kam budeš chtít,
proto jsem tě asi, nemohl mít.

Na lásku jsem asi příliš v práci,
nemám tolik času, kolik sám chci,
abych ho mohl věnovat nám
a proto jsem teď zase sám.

Našla sis jiného, má peníze i čas.
Já tu sedím a vzpomínám zas,
kde se ta osudná chyba stala,
myslel jsem že ty jsi ta jedna z mála.
Ta co má zůstat se mnou navždy,
myslel si to asi skoro každý,
Když viděl jak jsme šťastní byli
a o našem budoucnu snili.

Na lásku jsem asi príliš hodný,
nejsem prostě pro lásku vhodný,
chtěl jsem totiž to nejlepší pro tebe
a nějak jsem už nemyslel na sebe.
Autor Sad_Optimist, 18.12.2008
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Swimmy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí