nenudím unuděné,nemám rád cikány a rasisty

nenudím unuděné,nemám rád cikány a rasisty

Anotace: !i found the hate rise up in me kneel down and clear the stone of lives I wonder out where you can see INSIDE MY SHELL I WAIT AND BLEED (slipknot)

podzim přišel, zežloutl jsem a uletěl
cítím svízel, zase jsem někomu naletěl
někomu..nikomu náhoda překrásná
jednou se probudím do nádherného rána
nepřekousnu že jsi škaredá...
chci jen pohladit hladinu tvách vlasů
chci ucítit tvou vnitřní krásu
chci se napojit na tvou pupeční šňůru
chci mít doma nastrouhanou tvou kůru
a pak až se rozední vyhodím tě z okna
a na důkaz mé lásky chytím tě znova.
pak skončí život můj v oné chvíli
když budu absolutně šťastný
do očistce půjdu ,já karetní pikolík
Autor LaBiL, 22.09.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super, moc se mi líbí :0)

22.09.2005 18:02:00 | Melfëa

Mě se to líbí.

22.09.2005 15:10:00 | takova

No, pikolíku, tebe bych nechtěla mít doma...

22.09.2005 11:48:00 | Branwen1

super

22.09.2005 07:55:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí