vzpomínáš?

vzpomínáš?

Anotace: neodcházej

je večer a já koukám na nebe,září hvězdy a za oknem zaznívá dětský pláč,koukám ven a čekám jestli tě zahlídnu,ale vím že marně tam budu stát.Vzpomínáš?Na náš polibek i první slzy na vše krásné co ranní úsvit nám dal,vzpomínáš na to jak měl jsi mě rád?Je večer a já vím že lásko nevrátíš se domů k nám.
Autor sabatinka, 22.09.2005
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí