Tolik let tak dávno

Tolik let tak dávno

Anotace: a přitom dávno to není..

Je to už tolik let
kdy všechna hezká slova do krystalu zaklela si.
Zády otočil se celý svět
nastaly temné časy.

A to,že krásné růže nevykvetly
je už tolik let.
Lítost tu nemá místo
si jako led.

Je to tak dávno a přitom
dávno to není.
Čas špatný sluha stojí
kdo tohle změní?

Je to už tolik let
nevnímáš ten pocit chladný.
Sleduješ dračí let
dravý,matný a ladný.

Spící obrovský brouk
na srdci má jedno malinkaté přání.
Nemůže se ani hnout
chce být malý až fádní.

Je to už tolik let
a kdyby voda tekla dalo by se to k ní přirovnat.
S tím co tenkrát jsi mi řekla
nemůžu se vyrovnat.

To,že obloha všem zrudla
je už tolik let.
Jen ty to můžeš změnit,
ale si jako led.

Je to tak dávno
co lidstvo oslepila tvoje krása.
I já si myslel,
že ty jsi ta skutečná spása.

Nad zemí znamení průzračné
a skály se otvírají.
Pohádkové postavy z legend
nenávratně ožívají.

Je to už tolik let
a já mám víc než dost naivních otázek.
Proč nám vše společné
zůstalo u nádherných procházek?

Je to tak dávno
a přitom dávno to není.
Čas špatný sluha stojí
kdo tohle změní?

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 22.09.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lépe smířit se s danou skutečností, namířit krok jinam, k budoucnosti!

22.09.2005 10:47:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí