Nezvládám

Nezvládám

Anotace: pod vlivem událostí, věnováno... ona se pozná.

Na křídlech andělských se usazuje prach.
Jsme uvěznění
ve vlastních vzpomínkách
a tmách.

Už nelétáme.
Chodíme po zemi
a máme
jen častá zatmění -
- zmatení.

Černá je noc
i naše vášeň;
je jí zoufale moc.
Nezvládám!

Možná jen sním.
Na lůžku kopretin
tichý jak stín
vzlykám dojetím
nad žalostností toho všeho...
Světa svého
- - - - - zkroušeného.

Vždycky
zboří se most
pro pitomost.
A pak se znova staví jen stěží,
to přece víš
(ač to neřešíš).

Věnuj mi myšlenku:
co třeba už je nebořit?
Autor Bůchví..., 18.12.2008
Přečteno 411x
Tipy 15
Poslední tipující: Agnees, bez nápadu na přezdívku..., Holis, Ještě dítě, Lonely.girl, klara07, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Agniezka, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí