neblbni

neblbni

Anotace: .... bum pomalu bum ...

.
bum pomalu bum
vole, tak už neblbni
neláduj se lečem vstoje
člověče

dnešní den není tvůj poslední
ještě tu není Michael s mečem
a ty před ním vkleče
neholíš svědomí

tak se zase zhluboka nadechni

a to lečo dej si vsedě
bum pomalu bum
pak ho zapij
dostav dům

zasaď strom
tvého syna zplodí žena
s tebou možná
za rok, za dva

nebo jednou se to pozná
a souseda potěší
ta synonyma
která doma v dcerách nemá

bum pomalu bum
vole, tak už neblbni
hoď jí na hlavu to lečo
člověče

dnešní den není tvůj poslední
to k ní zamířil Michael s mečem
a proto teď ve tvé kuchyni
ty hromy blesky doznívají

a tobě svítá
člověče
a vítá


svět nazpět
.
Autor a_tao, 18.12.2008
Přečteno 594x
Tipy 20
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Zasr. romantik, labuť, Lorraine, Mbonita, jedam, Psavec, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fantazie ST,bravóóó řvát nebudu,oněměl jsem

18.12.2008 23:45:00 | WAYWARD

hmm, špička ST

18.12.2008 23:30:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí