Jsi všude

Jsi všude

Anotace: Pro Jindřicha

Ať projdu ten, či onen kraj,
v každým koutě světa Tě lidé znaj.
Po cestách dál hledám normální svět
a nikde se nezbavím dotěrných vět.
Na každé ulici, cestě i nádvoří,
tam lidi zbláznění o Tobě hovoří.
Na tisíce stezkách a milionech tvrzí
a Ty ani netušíš, jak mě to mrzí.
Tvý umění je v každý stěně,
na všech sochách i světové měně.
Ať dívám se dopředu, či dozadu,
Tvůj zpěv padá mi na hlavu.
Ať jsem ve vzduchu, nebo pod zemí,
Tvý básně ze mě nemizí.
Autor Lenny, 22.09.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať jsem ve vzduchu, nebo pod zemí,
Tvý básně ze mě nemizí.

22.09.2005 09:17:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí