Buď otrokem...

Buď otrokem...

Anotace: Pro Jindřicha

Buď otrokem, budu Tvůj bič,
bud láskou, budu Tvůj chtíč.
Buď pokladem, budu Tvá stráž,
buď lží, budu Tvůj lhář.
Buď králem, budu Tvé žezlo,
buď domem, budu Tvé město.
Buď zákon, budu tvůj řád,
buď nádvořím, budu Tvůj hrad.
Buď zbraní, budu Tvým terčem,
buď smutek, budu Tvým pláčem...
Autor Lenny, 22.09.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná, za sto :-)

22.09.2005 17:59:00 | Melfëa

Nádherná :o)

22.09.2005 09:16:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí