Nikdy víc!

Nikdy víc!

Anotace: ...každý konec je něčeho jiného začátek..

Už nehodlám žít vzpomínkami
které po tobě zůstávají
jsou zlými domněnkami
jež roztávají

Opouštím tento neúnavný kolotoč
nebudu přemýšlet proč

Nemám, co ztratit
a tak chci jít dál
ty jsi uměl zranit
je, kdo by mě znal

Čekání pro nic
je jak jsem pochopila zbytečné
ať srdce zůstane dále statečné
chci o trošku víc

O trošku víc než stát na rozcestí
cítit bolestivou ránu pěstí
vždy jen a jen tou stejnou
oči mé prázdnem blednou

A dokud ještě vidí něco jiného než tebe
i když je toho pramálo
věří v modré nebe
které jednou zklamalo

Dokud ještě z posledních sil se kolem dívají
pak ještě naposled pravou lásku poznají
Autor Giginka, 19.12.2008
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mrs.Grázl, Kite.Kat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavá a myšlenková básenka, myslím, že slova pro mnohé známá v jistém smyslu...

26.12.2008 12:32:00 | NikitaNikaT.

prožívám to samé...ale budu bojovat..moc pěkně napsaná báseň

20.12.2008 21:50:00 | Mrs.Grázl

vím, jak se cítíš, uteč, dokud je čas ! a hodně sil do nových dnů ...

19.12.2008 20:51:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí