Proč?

Proč?

Anotace: Zase jen neštastná láska..

Proč každým dnem se musím s láskou prát?
Proč není nikdo kdo by mě mohl milovat?
Proč moje srdce stále čeká na něj?
Proč se ve mě objevuje beznaděj?
Proč musím tolik toužit jen po jednom jediném?
Proč nedokážu uvolnit místo v srdci mém?
Proč smutním kvuli němu celé dny?
Proč se mi zdají ošklivé sny?
Proč sedím a tiše bloumám?
Proč vám tohle povídám?
Proč hlavu plnou myšlenek a zároveň prázdnoty mám?
Proč každý večer přemýšlím a neusínám?
Proč je tenhle hnusný svět?
Lásko chci Tě zpět!
Autor Phoe.be, 20.12.2008
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Lilly Lightová, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká :)

24.01.2009 10:36:00 | Lilly Lightová

Moc se mi líbí stylistické zpracování tvé básně.

13.01.2009 08:46:00 | Lilly Lightová

ach jo...ta láska, ta nám teda dává...

30.12.2008 13:39:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí