Dávná láska

Dávná láska

Anotace: ...

*

Zamrzl ti úsměv na rtu,
plamen lásky navždy zhas?
Osud ti dal černou kartu,
krásu, mládí sebral čas?

Dík němu se člověk mění,
neodmítej dávnou lásku,
peklo na ráj v zemi změní,
život svůj dej pro ni v sázku.

Stará láska nerezaví,
na vlasy jí stříbro sněží,
s časem rvát se dál ji baví,
světem projde ještě svěží.

Neříkej nikdy NE světu!
Ruletu vsaď, o ni hraj
– podívej, jak růže kvetu,
z šípků ti uvařím čaj.

A že už mě nemáš rád?
Z toho scénu nesvedu
– i na špici ledovce
já tančit dovedu.

*

*
Autor Jaromila, 20.12.2008
Přečteno 347x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Psavec, Myrja, Bíša, Jin, jedam, enigman, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaruš, konec je skvělý, tak silný, až by aj emoční... chjojky. ST! není co dodat.

22.12.2008 22:55:00 | NikitaNikaT.

Krásný...

20.12.2008 22:23:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí