Anděl

Anděl

Anotace: je to o Andělovi... please, comment!

Anděl

Vídávám Anděla
Vždycky zrána
Má krásné vlasy
Jejichž barva se mění
Jsou vždy krásné
Jeho vlasy, jeho oči
Které chtějí být ještě hezčí
Stejně jako ústa Andělova…
Anděl se mnou někdy mluví

Vídávám Anděla
Občas odpoledne
Je nadpozemský jako ráno
Dospělý den ještě znásobil jeho krásu
Má příjemný hlas, nezaměnitelný
Ale se mnou Anděl nemluví…
Anděl na mě kašle

Vídávám Anděla
Někdy v pátek.
Krásný anděl se mnou mluví a já s ním
Živý, okouzlující ANDĚL, žádný přelud.
Trojka je pěkné číslo
Víckrát to nebylo.
Je dokonalý
Zbožňuji ho…
Ale on mě ne
Autor asi omyl, 20.12.2008
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, Mišiačik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kazdy obcas uvidi, sveho andela

15.02.2009 16:05:00 | strašidýlko-střapatý

koniec sa ti podaril...:-)

09.02.2009 19:35:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí