Blázínek

Blázínek

Anotace: Pravda o myšlence, kterou to začalo...

Někdy mě napadá,
kdepak teď asi jseš.
Jindy mě napadá,
s kým večer ven půjdeš.

Večer co večer,
Jsi ve snech mých.
Ptám se sám sebe,
jsem-li já v Tvých.

Ve chvíli kdy patří Ti myšlenek většina,
praští mě do čela jedna jediná,
že ty nikdy nebudeš "malého" blázínka...
Autor Nahar Trangoul, 21.12.2008
Přečteno 505x
Tipy 6
Poslední tipující: páááááááá, Holis, WAYWARD, Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí